Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatBarcelona organitza una jornada sobre la violència contra les dones amb discapacitat...

Barcelona organitza una jornada sobre la violència contra les dones amb discapacitat en l’àmbit laboral

L’organitzen Cocemfe i la Fundació “la Caixa” el proper 25 de novembre

cocemfe-jornada-violencia-dones discapacitat ambit laboral
Cartell de la jornada sobre la violència contra les dones amb discapacitat // Foto: Cocemfe

Coincidint amb el Dia Internacional contra la violència cap a les dones, el proper 25 de novembre COCEMFE nacional, COCEMFE Barcelona i la Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CEMUDIS i COCEMFE Catalunya, organitzen les ‘I Jornades Violència contra les Dones amb Discapacitat en l’Àmbit Laboral’.

La sessió es centrarà en la violència que pateixen les dones amb discapacitat en l’entorn laboral. Així es desenvoluparan tres taules rodones amb experts i expertes en aquest àmbit, on s’abordarà com detectar-la i la legislació vigent al respecte.

fiare banca etica crowdfunding

En els debats hi participaran, entre altres, Amalia Gamio, doctora del Comitè sobre els drets de les persones amb discapacitat de Nacions Unides; Sònia Guirado, medallista paralímpica de Barcelona 92; i Ambra de Turro, cofundadora de l’associació MEVA, dona diversa i apoderada. També participaran en la jornada el president de COCEMFE, Anxo Queiruga; la presidenta de la Fundació CERMI Dones, Marta València i la presidenta de COCEMFE Catalunya, Roser Roigé. A l’acte també es presentarà l’estudi que s’està duent a terme sobre la situació social i laboral de les dones amb discapacitat a Catalunya en què participa la federació. 

L’esdeveniment s’emmarca dins el ‘Programa d’Empoderament i Activació per a l’Ocupació’ de les Dones amb Discapacitat que es desenvolupa a Catalunya gràcies al conveni de col·laboració entre COCEMFE nacional i la Fundació “la Caixa”.

Les inscripcions a la jornada es poden fer a través del següent enllaç.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES