Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDretsJornada tècnica de Down Lleida “Compartim i aprenem estratègies per atendre la...

Jornada tècnica de Down Lleida “Compartim i aprenem estratègies per atendre la diversitat”

cartell jornada tècnica down lleida estratègies diversitat
Cartell de la jornada // Foto: Down Lleida

Més de 200 persones assistiran a la jornada tècnica que es farà aquest divendres 24 de novembre a les 9h a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, del Campus de Cappont, per escoltar a tres conferenciants amb molta experiència en l’àmbit de l’educació en la diversitat i com afavorir la inclusió de tot l’alumnat.

Les xarrades s’emmarquen dins la X Jornada Tècnica organitzada per Down Lleida que es dirigeix a professorat, estudiants universitaris, estudiants de cicles formatius, famílies de persones amb discapacitat o qualsevol que tingui interès per l’educació formal o informal.

banner flyer interpersonas

En primer lloc Margarita Cañadas exposarà estratègies per a que família i escola treballin plegats. Per la seva banda, Jesús Soldevila, parlarà de com aconseguir una aula per a tothom respectant la diversitat en els processos d’ensenyament-aprenentatge. I per acabar la jornada Efren Carbonell ens exposarà la bona pràctica d’ASPASIM, de com els centres d’educació especial poden col·laborar en l’atenció a la diversitat en l’escola ordinària.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES