Jornada tècnica de Down Lleida “Compartim i aprenem estratègies per atendre la diversitat”

El divendres 24 de novembre al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida

cartell jornada tècnica down lleida estratègies diversitat
Cartell de la jornada // Foto: Down Lleida

Més de 200 persones assistiran a la jornada tècnica que es farà aquest divendres 24 de novembre a les 9h a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, del Campus de Cappont, per escoltar a tres conferenciants amb molta experiència en l’àmbit de l’educació en la diversitat i com afavorir la inclusió de tot l’alumnat.

Les xarrades s’emmarquen dins la X Jornada Tècnica organitzada per Down Lleida que es dirigeix a professorat, estudiants universitaris, estudiants de cicles formatius, famílies de persones amb discapacitat o qualsevol que tingui interès per l’educació formal o informal.

BANER_300X250

En primer lloc Margarita Cañadas exposarà estratègies per a que família i escola treballin plegats. Per la seva banda, Jesús Soldevila, parlarà de com aconseguir una aula per a tothom respectant la diversitat en els processos d’ensenyament-aprenentatge. I per acabar la jornada Efren Carbonell ens exposarà la bona pràctica d’ASPASIM, de com els centres d’educació especial poden col·laborar en l’atenció a la diversitat en l’escola ordinària.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*