Jornada sobre com ‘Construir i Gestionar la figura de Patrimoni Protegit de persones amb discapacitat’

El pròxim 7 de juny al Centre de Recursos de l’entitat

jornada construir patrimoni protegit peersones discapacitat
Es parlarà sobre la figura del patrimoni protegit per a infants amb discapacitat // Foto: Pixabay

El proper divendres 7 de juny Nexe Fundació organitza una nova jornada des de l’Àrea de Suport a les Famílies, sobre com ‘Construir i gestionar patrimoni protegit de persones amb discapacitat’ que va adreçat a familiars i professionals en l’àmbit dels infants i joves amb discapacitat.

Conviure amb una persona amb discapacitat suposa, entre altres coses, un increment considerable del volum de despeses a la unitat familiar.

BANER_300X250

Per aquest motiu, la legislació espanyola contempla un tracte fiscal com seria la figura del Patrimoni Protegit.

El Patrimoni Protegit es una figura jurídica que permet vetllar per la salvaguarda econòmica actual i futura d’aquestes persones, al mateix temps que suposa un instrument d’estalvi fiscal important per familiars més directes.

Per explicar aquesta temàtica es comptarà amb l’experta Montse Benito Solanes, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitzada en assessoria jurídico-fiscal de la discapacitat.

La sessió tindrà lloc al Centre de Recursos de Nexe Fundació de Barcelona a les 16:15h. A l’hora de fer les inscripcions es pot fer la demanda del servei de cangur.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*