Jornada inclusiva d’esquí adaptat per a persones amb diferents discapacitats a l’estació de La Molina

Organitzada per l’Associació Multicapacitats el proper 17 de març

jornada esquí adaptat inclusiva diferents discapacitats
L’esquí dual serà una de les modalitats que es podrà practicar a la jornada // Foto: Play & Train

El proper 17 de març, l’Associació Multicapacitats, portarà una grup de persones amb diferents discapacitats (esclerosi múltiple, discapacitat visual o mobilitat reduïda) de les comarques gironines, a practicar esquí adaptat a l’estació d’esquí de la Molina

Aquesta activitat oberta i inclusiva a la neu, s’emmarca en la política de Multicapacitats de fer de la inclusió una bandera de lluita, i reivindicar la presència de les persones amb discapacitat, en tots els àmbits. També en l’esport, i l’oci.

BANER_300X250

En paraules d’Isaac Padrós, president de Multicapacitats: “la nostra inclusió real a la societat, passa perquè siguem presents en tots els àmbits. Se’ns valori pel que podem oferir, i se’ns tingui en compte. Sortir a fer esquí adaptat és un repte, i és un estímul. I també és un acte de normalitat, per mostrar que, amb les condicions adequades, som capaços de realitzar qualsevol activitat que ens proposem. Al mateix temps, viurem una experiència fantàstica”.

Entre les modalitats d’esquí adaptat es practicarà el tàndem ski, l’ski kart o l’snowboard. Les activitats, controlades per monitors i monitores de Play And Train, empresa especialitzada en esquí adaptades, es realitzaran de forma esglaonada i amb totes les mesures de seguretat.

Les persones interessades en l’activitat poden apuntar-s’hi fins al 6 de març a través de les xarxes socials de Multicapacitats. L’entitat ja ha realitzat altres activitats inclusives d’oci i esport, com sortides al llarg de l’estiu amb caiac adaptat, a les platges de la Costa Brava, o una programació d’escacs inclusius, gràcies a la col·laboració i l’ajut del Club d’Escacs Gerunda.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*