Jornada Fundació MAP per commemorar els 50 anys al costat de les persones amb discapacitat al Ripollès

El 27 d’abril coincidint amb al festivitat de la seva patrona, la Verge de Montserrat

fundacio map 50 anys jornada persones discapacitat ripolles
Primer taller de manipulat a la Crta. de Ribes el 1988 // Foto: Fundació MAP

Coincidint amb la festivitat de la seva patrona, la Verge de Montserrat, aquest proper divendres 27 d’abril, la Fundació MAP celebrarà una jornada institucional per commemorar els 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat a la comarca del Ripollès, acompanyada de persones ateses, famílies, personal, administració, empreses, entitats i altres persones a títol individual.

Al matí es faran unes portes obertes als equipaments residencials (11h) i al Centre Especial de Treball i centre de dia (12h) i, a les 13.30h, es farà un dinar en una carpa ubicada al costat del taller, al polígon Els Pintors de Ripoll, on es preveu l’assistència d’unes 530 persones. Després de dinar, al voltant de les 16h, hi haurà un acte institucional amb la intervenció de diferents personalitats i autoritats i, a les 17h, la celebració finalitzarà amb un concert del grup ripollès Jukebox.
L’acte comptarà amb l’assistència, per part de la Generalitat de Catalunya, del Director General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, Josep Vidal i Fàbrega.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest acte s’emmarca dins de les diverses accions que l’entitat està duent a terme durant el 2018 per commemorar els seus 50 anys, i que es van iniciar amb l’edició d’un calendari i la presència a la Fira de les 40 hores de Ripoll.

Les properes accions previstes són una missa al monestir de Ripoll el proper 29 d’abril; Teatre a les escoles: Pessics de Rock, al Comtal de Ripoll, el 3 de maig; el Pregó de la Festa Major de Ripoll, el 9 de maig; la 9a caminada popular inclusiva i la presentació del matasegell i segell de la Fundació MAP, el 19 de maig; i la final de la lliga de futbol sala de les comarques gironines i les Jornades esportives inclusives a Sant Joan de les Abadesses, els dies 16 i 17 de juny.

BANER_300X250

També hi ha altres activitats pendents de programar com unes jornades econòmiques i socials, un gran concert de celebració dels 50 anys o l’edició i presentació d’un llibre que repassarà la trajectòria de l’organització.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*