Jornada a Sant Climent de Llobregat sobre com afronten els municipis petits l’accessibilitat universal

El pròxim 12 de desembre al Casal de Cultura

Cartell de la jornada sobre accessibilitat als municipis petits // Foto: COCEMFE Barcelona

L’accessibilitat a les grans ciutats és un dels temes urbanístics prioritaris en aquests moments, però i com afronten aquest problemes els petits municipis? Aquest serà el tema de debat a la jornada “Com fan front els municipis petits a l’accessibilitat?”, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consell del Baix Llobregat i COCEMFE Barcelona, que tindrà lloc el pròxim 12 de desembre al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat.

La jornada estarà dividida en tres blocs temàtics en els quals s’analitzaran qüestions fonamentals a l’hora d’impulsar l’accessibilitat: competències de cada administració, anàlisi de la situació actual dels municipis petits i problemes comuns, i finalment diagnosi i anàlisi de les accions a curt termini que es poden fer en matèria d’accessibilitat. A.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada, que arrencarà a les 9:30h, comptarà primer amb la intervenció de Sandra Bestraren, presidenta del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Barcelona que impartirà la conferència “Competències i responsabilitat de cada administració en l’àmbit de l’accessibilitat”.

A partir de les 11, Mercè Corominas, arquitecta experta en redacció de plans d’accessibilitat, impartirà la xerrada “Situació de l’accessibilitat als municipis méspetits. Problemes comuns”.

BANER_300X250

L’última sessió del dia serà impartida per Xavi Peradalta, arquitecte expert en accessibilitat, i Jordi Serratosa, expert en innovació digital i tecnològica, tots dos equip tècnic de COCEMFE Barcelona.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*