Israel Molinero agafa les regnes de la Federació i la Fundació Salut Mental Catalunya

Substitueix a Xavier Trabado, que ha estat 10 anys com a president

israel molinero president salut mental catalunya
Israel Molinero (esquerra) i Xavier Trabado // Foto: Luis Ros

Israel Molinero, fins ara president de l’Associació Arep de Barcelona, ha assumit la presidència tant de la Federació com de la Fundació Salut Mental Catalunya, després que l’assemblea aprovés per unanimitat la seva candidatura.

Molinero substitueix en el càrrec a Xavier Trabado, que ha estat al capdavant de les dues institucions els darrers deu anys, fent créixer l’entitat, posicionant-la en un altre pla i aconseguint reptes de gran abast per a la persones amb problemàtiques de salut mental i les seves famílies.

BANER_300X250

Israel Molinero és biòleg i treballa com a educador ambiental en la seva pròpia empresa. Vinculat des de fa anys a l’àmbit de la salut mental, presideix des de fa 10 anys AREP (Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental). Amb el seu nou càrrec de president de la Federació i la Fundació deixa la presidència, així com el càrrec de regidor a l’Ajuntament de La Garriga.

Molinero va explicar que garanteix “dedicació i compromís” per continuar la tasca de Federació als darrers anys, alhora que va avançar que “per la meva formació d’educador segur que posaré èmfasi en l’atenció del col·lectiu infantojuvenil“.

Xavier Trabado, per la seva part, va explicar que marxa “no per manca d’il·lusió sinó perquè crec que és bo un relleu en qualsevol entitat i després de 10 anys marxo en un bon moment per a la Federació i amb la tranquil·litat que l’Israel agafa el relleu amb moltes ganes”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*