Iniciativa de Adecco per incrementar les possibilitats professionals de 40 joves amb discapacitat intel·lectual

Emmarcat en el projecte #EmpleoParaTodos

adeco-incrementar-possiblitats-professionals-joves-discapacitat-intel·lectual
Signatura del conveni de col·laboració amb l’empresa logística Kalmar // Foto: Fundació Adecco

Emmarcat en el projecte #EmpleoParaTodos de la Fundació Adecco, 40 joves d’entre 16 i 35 anys amb discapacitat intel·lectual de ASANULL rebran formació en competències professionals i orientació laboral per potenciar les seves habilitats professionals. La iniciativa, sota el títol “Navegando hacia el empleo”, compta també amb el suport de l’empresa logística Kalmar.

L’acció contempla la compra de dues pisarres digitals interactives amb projector i suport i quatre ordinadors de taula, per facilitar el treball de les persones implicades en el projecte. Les sessions es desenvoluparan al Centre de Formació SEPAP (Servei per a la promoció de l’autonomia persones) “Manolo Alés.

BANER_300X250

Miguel Ángel de Pedro, de Fundació Adecco, ha incidit en la importància de la formació com a via més efectiva cap a l’ocupació: “la formació sol ser el taló d’Aquil·les de les persones amb discapacitat intel·lectual a l’hora de buscar feina i, al seu vegada, també és la que marca la diferència davant la decisió del consultor de RRHH de ser contractat o no. Per tant, cal donar suport aquest tipus d’iniciatives dedicades a l’adquisició d’habilitats i capacitats laborals”.

Per la seva banda, José Jesús Corral Bello, director de Recursos Humans de KALMAR, comenta que “la sensibilització de les empreses cap a la discapacitat ha d’anar de la mà d’una preparació professional adequada per part de les persones amb discapacitat. Impulsar el projecte que realitza l’associació ASANSULL amb aquests joves suposa incidir de manera efectiva en la seva formació i, per tant, incrementar les seves possibilitats laborals”.

Finalment, M. Luisa Escribano, presidenta de ASANSULL ha declarat que “la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual passa per l’adquisició d’habilitats i capacitats necessàries per trobar una feina que pugui dotar-los d’independència i realització personal. Aprendre a gestionar les emocions, conèixer-se un mateix i tenir coneixements de noves tecnologies és clau per afavorir l’autoestima, aspecte imprescindible per a la integració en el món laboral”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*