Ilersis porta l’obra ‘La rateta que escombrava l’escaleta’ al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida

Els ‘Màxims’ oferirà la seva actuació a dues escoles de la ciutat

ilersis obra rateta escombrava escaleta
Una moment de la representació de l’obra // Foto: Fundació Ilersis

La companyia ‘Els Màxims’ de la Fundació Privada Ilersis, portarà els dies 3 i 4 de març al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, l’obra ‘La rateta que escombrava l’escaleta’, ‘Els Màxims’ oferiran la seva actuació a dues escoles de Lleida, el dimarts 3 ho faran per als nens i nenes del Col·legi Lestonnac i el dimecres 4 per als de l’Escola Frederic Godàs. Totes dues sessions teatrals seran d’11.00 a 12.00 hores.

Durant els dos dies, s’espera que 150 nens i nenes de 3 a 5 anys coneguin i gaudeixen de ‘La rateta que escombrava l’escaleta’ una adaptació del conte clàssic el qual s’ha dotat d’un rerefons social relacionat amb les males eleccions de parella i els maltractaments en l’àmbit domèstic. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta activitat forma part del projecte educatiu ‘Educació a l’abast’ impulsat per l’Ajuntament de Lleida adreçat als escolars i professorat dels centres educatius de la ciutat on es donen a conèixer -a través de tallers, visites guiades, activitats de teatre i música-, valors centrats en la salut, les arts escèniques, la literatura, el medi ambient o el coneixement de la ciutat.

Com a material complementari, la companyia ofereix als professors una guia didàctica, perquè tots aquests valors que s’han transmès durant la representació, es puguin treballar a l’aula.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*