Homenatge als participants de bàsquet en cadira de rodes dels Jocs Paralímpics de Barcelona’92

Dins del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

homenatge bàsquet cadira rodes barcelona'92
La majoria dels homenatjats van estar presents a l’acte // Foto: FCEDF

La celebració del 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs que s’ha disputat aquest cap de setmana va servir també per viure un petit però emotiu homenatge i reconeixement a totes les jugadores, tècnics i àrbitres que van participar als Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

Concretament es va retre homenatge a Eloi Guerrero i les jugadores catalanes que van formar part de la Selecció: Montse Gràcia, Pepi Rosa, Mº José Solà, Begoña Baños, Antonia Montoro, Matilde Ruiz, Consuelo Gómez i Mª José Moya, els tècnics Ramón Gisbert, Juan Antonio Torrente i Antonio Guillén, els àrbitres Sergi Campos i Francisco Javier Verde i el Director d’instal.lacions de bàsquet en cadira de rodes de la competició paralímpica, Ricardo Moreno. La gran majoria d’ells van estar presents a l’acte d’homenatge.

BANER_300X250

L’acte va comptar amb la presència del Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé i la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandós que van fer entrega d’unes plaques commemoratives de l’acte. Durant els seus parlaments van destacar la gran feina que es va portar a terme i el gran llegat que van deixar els Jocs Paralímpics de Barcelona 92, no solament per la gent amb discapacitat, sinó per tota la ciutat en general.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*