Tarragona viurà la festa major de Santa Tecla de forma inclusiva gràcies a la iniciativa “Festa per tothom”

Més de 400 persones donen el tret de sortida a les activitats

festa inclusiva per a tothom santa tecla tarragona
L’empresa Dow Chemical va celebrar que porta 50 anys a Tarragona // Foto: Societat Limitada

Més de 400 persones es van donar cita el dissabte dia 16 al Balcó del Mediterrani de Tarragona per donar el tret de sortida a “Festa per a tothom” una gran “penya” que té per objectiu fruir de diferents actes de la festa major de Santa Tecla de forma inclusiva.

Per aconseguir aquest objectiu, persones voluntàries i amb discapacitat i diversitat funcional es troben a lo llarg de quasi dues setmanes per compartir alguns dels actes més emblemàtics de la festa major tarragonina.

BANER_300X250

La iniciativa –que enguany- arriba a la seva 27a edició, va néixer de la mà del Servei Civil Internacional amb voluntaris de diferents països d’arreu del món per ajudar a un reduït grup de persones amb discapacitat física de la Residència del barri de Sant Salvador i poc a poc ha anat creixent fins a les dimensions actuals.

En un moment posterior, fou el consistori tarragoní qui va assumir l’organització del programa i uns anys més tard s’hi va afegir l’empresa Dow Chemical que a la vegada aporta diners per finançar una part considerable del projecte.

Després de la tradicional “foto de família” es va retre homenatge a Eloi Moreno, el primer judoka català amb Síndrome de Down que ha aconseguit ser cinturó negre d’aquest esport.

Al balcó del Mediterrani es van donar cita l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros; la tinent d’Alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos o els directors generals de Dow Chemical a Espanya i Potugal, Anton Valero i l’actual del complex industrial de la multinacional a Tarragona, Jaume Sariol.

Per commemorar els 50 anys de presència de Dow a la ciutat de Tarragona, una gran part dels assistents es van traslladar després a Port Aventura a gaudir d’un dia en contacte amb la natura.

La processó solemne de Santa Tecla o l’anomenat “cafè, copa i puro per un duro” seran alguns dels actes que els membres de la penya podran compartir de forma organitzada en els propers dies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*