Arriben a l’associació Sant Tomàs set voluntaris europeus del programa Erasmus+

Faran diverses tasques de suport a l’entitat durant 10 mesos

Voluntaris europeus sant tomàs erasmus+
Són set joves de Geòrgia, Itàlia, Lituània i Rússia // Foto: Sant Tomàs

El voluntariat, un aspecte tant important per les entitats, ha arribat a Sant Tomàs. La setmana passada van arribar set voluntaris europeus dins del programa de voluntariat europeu Erasmus+, que van rebre la benvinguda a l’entitat per part del president, Toni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, la directora de l’Àrea Laboral de les Persones, Tina Gonzàlez i el coordinador del projecte de voluntariat europeu, Raül Torras.

Es tracta de set joves de Geòrgia, Itàlia, Lituània i Rússia, que durant deu mesos, i amb una dedicació de 35 hores setmanals, faran tasques de suport a l’escola L’Estel, el Club CAR i als Centres Ocupacionals de Manlleu i de Calldetenes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El president va afirmar que l’estada a Sant Tomàs d’aquests voluntaris d’arreu d’Europa “de ben segur que serà molt enriquidora per a tothom”. Els va convidar a conèixer l’organització, la comarca i el país, i els va emplaçar també a participar als actes de celebració dels 50 anys de l’entitat, que acabaran al desembre.

El programa de voluntariat Erasmus+ permet a joves d’entre 18 i 30 anys tenir una experiència d’aprenentatge i de desenvolupament professional en alguna entitat acollidora. Sant Tomàs hi va presentar el projecte “Volunteer in Sant Tomàs: very capable people” per acollir aquests voluntaris, i va obtenir la millor valoració del territori català. Va aconseguir una dotació econòmica de 57.208 € de la Unió Europea per fer front al cost de la vida dels voluntaris i per gestionar el projecte.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*