Haythem Hadhiri ofereix un concert d’òpera solidari a favor de Salut Mental Catalunya

L’artista tunisià actuarà el 21 de novembre a la Basílica de Santa Mª del Pi

cartell-opera-concert-Hadhiri
Cartell del concert solidari // Foto: Salut Mental Catalunya

El proper 21 de novembre a les 20:30 h la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona es posarà de gala per acollir el concert solidari Tornado. Òpera i Aires del Mediterrani a càrrec de Haythem Hadhiri, i en el que una part dels beneficis dels recital anirà a Salut Mental Catalunya per decisió de l’intèrpret tunisià.

L’entrada solidària del concert, que comptarà amb la participació del pianista Robert Bonet. té un preu de 17 euros i es poden adquirir el mateix dia del recital a taquilles o a través d’internet.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest és el programa previst:

Part 1: Caro mio ben; Un troquel Musik; Non più andrai Las bodas de Figaro; Pareja de Malatesta, don Pasqual, Donizetti (Bella como si Angelo); Cavatina de Fígaro (Largo al factatum), El Barbero de Sevilla, de Rossini; Cavatina de Rosina (una voce Pocco bis); Duos Rosina y Figaro: dunque io hijo.

BANER_300X250

Part 2: Aire Oeuneguine ópera Eugene Eugenia, Tchaikovsky; Pausa de aire (por mí GUINTO ….. O Carlo Ascolta), Verdi; Aire De Germont, Traviata, Verdi; Aire violeta (e strano) Traviata, Verdi; Duos. Germont y violeta: Madamigella Valery, Traviata, Verdi; 4 canciones de Túnez al flamenco ritmo en árabe y español con laúd y piano; O sole mio; El Vito (bis)

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*