ASPACE se suma al #GivingTuesday amb un projecte per crear zones de cardio protecció

El dia per donar se celebra el proper 29 de novembre

aspace-givingtuesday-zones-cardio-proteccio
El projecte té l’objectiu de posar desfibril·ladors a les instal·lacions // Foto: ASPACE

ASPACE s’ha sumat enguany al moviment global #GivingTuesday amb un projecte en el que es busca crear zones de cardio protecció a les seves instal·lacions a través de l’adquisició de desfibril·ladors i amb la qual ja es pot col·laborar. L’entitat ha penjat el seu projecte a Giving Tuesday.cat, una plataforma on les entitats de Catalunya poden assolir els seus objectius rebent donatius.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l’any.

BANER_300X250

El #GivingTuesday, que se celebra el 29 de novembre, va néixer fa quatre anys als Estats Units i ja s’ha estès a 68 països amb més de 36.000 organitzacions participants. A tot Espanya compta amb el suport de 19 de les principals ONG, fundacions i plataformes de solidaritat. Des del web Giving Tuesday.cat es poden veure totes les entitats que hi participen amb projectes de tot tipus.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*