Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciEntitatsGrup MIFAS estrena nova imatge corporativa coincidint amb el 40è aniversari de...

Grup MIFAS estrena nova imatge corporativa coincidint amb el 40è aniversari de l’entitat gironina

logo-nova-imatge-corporativa-40-aniversari
El nou logo de l’entitat ara expressa moviment i acció // Foto: Grup MIFAS

Coincidint amb el 40è aniversari de l’entitat, el Grup MIFAS ha estrenat un nou logotip modernitzant la seva imatge corporativa, que ara expressa moviment i acció, a la vegada que manté els valors propis de l’entitat. La seva creació l’ha dut a terme l’agència de publicitat Frame de Girona que ha aconseguit plasmar la visió d’inclusió de l’entitat.

MIFAS, després de 40 anys de trajectòria i compromís en el tercer sector, s’adapta als nous temps i reflecteix aquesta evolució i modernització amb l’eliminació de la cadira de rodes en el logotip, amb l’objectiu que les persones associades, totes amb alguna discapacitat física, orgànica i sensorial, se sentin més identificades amb l’entitat i els seus valors.

anunci guies d'arrel

El canvi de logotip també comporta una sèrie de transformacions a nivell gràfic i de comunicació. Una de les més visibles és a la pàgina web, que ofereix una nova estructura de continguts, més dinàmica i moderna, i amb colors actuals i vius que permeten un disseny més atractiu i visual als ulls de les persones usuàries.

La implementació del logotip s’anirà fent de forma esglaonada, començant primer amb el suport digital (web i xarxes) i fent-lo extensiu en totes les altres suports (paper i retolacions).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content