El Grup MIFAS contracta 9 joves amb el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

Ha rebut una subvenció de 99.000 euros

grup mifas joves programa garantia juvenil
El director de MIFAS amb els nou joves contractats a través del Programa // Foto: Grup MIFAS

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 99.000 euros per a la contractació de 9 joves en el marc d’una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

FREEFORMSTYLE-600X300

La durada de la contractació és de 6 mesos a jornada completa i va des del 30 de novembre del 2017 fins al 29 de maig del 2018. Tots els joves tenen com a referent un tutor/a que els assessorà i els farà seguiment durant tota la contractació. També disposen d’un pla de treball adequat a la seva formació.

L’any 2016, Grup MIFAS va ser beneficiari de la Garantia Juvenil amb 9 persones treballadores contractades de les quals, 5 van continuar treballant a l’entitat un cop finalitzat el programa.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*