Un grup d’estudiants planifica sortides d’oci adaptades per a persones en situació de dependència

El projecte es realitza al barri barcelonès del Raval

joves i estudiants del raval
Els joves planifiquen sortides d’oci per a persones amb dependència // Foto: Imatge cedida per Fundació Raval

Els alumnes de segon dels cicles formatius de grau mig d’Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) de l’INS Miquel Tarradell estan aprenent a planificar i executar sortides d’oci a diferents equipaments culturals de barri del Raval de Barcelona, adaptades a les necessitats de persones en situació de dependència.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Apadrina el teu Equipament i s’imparteix dins de l’assignatura d’Atenció i Suport Psicosocial. Consta de dues fases. Una primera formativa, on els estudiants aprenen a planificar l’activitat conjuntament amb els referents dels serveis educatius de diferents equipaments culturals del Raval i també coneixen alguns dels serveis del barri que atenen persones grans i persones amb diversitat funcional, en coordinació amb la Comissió de Salut Comunitària del Raval.

banner_dental

A la segona fase, que es desenvoluparà durant els mesos de març i abril, els alumnes posaran en pràctica els coneixements adquirits realitzant visites guiades al Museu Marítim, el Palau Güell, la Filmoteca de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu a grups d’usuaris dels Tallers Sant Jordi, del Centre de dia El Mil·lenari i del Centre de dia de Salut Mental de Ciutat Vella.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*