Dilluns, 6 desembre 2021
IniciDiscapacitatLes entitats ja poden participar al Baròmetre de la Taula del Tercer...

Les entitats ja poden participar al Baròmetre de la Taula del Tercer Sector Social

baròmetre 3er sector social
Baròmetre // Foto: Imatge cedida per Taula Tercer Sector Social

Les entitats tenen fins al proper 21 d’abril per respondre al Baròmetre que cada any llança la Taula d’entitats del tercer Sector Social de Catalunya per conèixer millor quina és l’aportació de les entitats socials a la societat, el seu abast, i quines són les dificultats i els mitjans que tenen avui per fer-ho.

L’acció, que es va iniciar el passat 1 de març, és un esforç col·lectiu de les 3.000 entitats socials catalanes que pertanyen a les federacions membres de la Taula del Tercer Sector. El Baròmetre del Tercer Sector Social és una eina àgil i anual que pretén oferir dades recents i objectives del sector i posar-les en comú, perquè totes les entitats siguin més conscients d’on so i quins punts forts i punts febles tenen. Es fa el primer semestre de cada any, i cada mes de juny se’n publiquen els resultats.

fiare banca etica crowdfunding

El Baròmetre vol ser una eina complementària als ‘anuaris’, que són estudis de més abast i profunditat que l’entitat ha dut a terme cada quatre anys i que, per les seves característiques, són més llargs, lents i costosos de realitzar.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES