Les entitats ja poden participar al Baròmetre de la Taula del Tercer Sector Social

És una eina per oferir dades recents i objectives del sector

baròmetre 3er sector social
Baròmetre // Foto: Imatge cedida per Taula Tercer Sector Social

Les entitats tenen fins al proper 21 d’abril per respondre al Baròmetre que cada any llança la Taula d’entitats del tercer Sector Social de Catalunya per conèixer millor quina és l’aportació de les entitats socials a la societat, el seu abast, i quines són les dificultats i els mitjans que tenen avui per fer-ho.

FREEFORMSTYLE-600X300

L’acció, que es va iniciar el passat 1 de març, és un esforç col·lectiu de les 3.000 entitats socials catalanes que pertanyen a les federacions membres de la Taula del Tercer Sector. El Baròmetre del Tercer Sector Social és una eina àgil i anual que pretén oferir dades recents i objectives del sector i posar-les en comú, perquè totes les entitats siguin més conscients d’on so i quins punts forts i punts febles tenen. Es fa el primer semestre de cada any, i cada mes de juny se’n publiquen els resultats.

El Baròmetre vol ser una eina complementària als ‘anuaris’, que són estudis de més abast i profunditat que l’entitat ha dut a terme cada quatre anys i que, per les seves característiques, són més llargs, lents i costosos de realitzar.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*