Dissabte, 23 octubre 2021
IniciOpinióGratitud i compromís

Gratitud i compromís

dona amb mascareta

Durant aquest confinament he tingut l’oportunitat de realitzar gairebé una vegada a la setmana una videoconferència amb dos de les meves cosines i amb el meu cosí. En aquestes converses em vaig adonar del privilegiat que sóc de tenir una família i, una de meravellosa. 

Vull començar enviant el meu condol a totes les famílies que aquestes setmanes han perdut un ésser estimat a causa de la pandèmia. No sabeu prou com us tinc present en el pensament i espero que  ningú us oblidi. Al mateix temps vull desitjar una recuperació saludable i aviat en el temps a totes les persones que estan hospitalitzades, a les residències o als domicilis lluitant cada dia per superar la malaltia. 

Al mateix temps ,vull agrair la tasca dels professionals sanitaris i no només això. Vull exigir, ara i aquí, un reconeixement digne cap a tots ells i totes elles. Tan sols així podran aconseguir una vida més digna per totes aquelles persones que atenen. Els professionals sanitaris no són superherois. Són persones amb noms, dignitat i que realitzen un treball vocacional impagable que cal remunerar merescudament. 

Com deia al principi sóc un privilegiat per tenir una família com la que tinc. Hi ha moltes persones soles i que viuen en soledat a les quals ningú atén. A totes aquestes persones una abraçada fraternal i solidària.  En aquesta crisi sanitària es fa palès que no podem deixar que la política manipuli la sanitat i l’atenció directa als col·lectius més vulnerables.

Alvaro Solà @SolaHotmail

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES