Gran cursa dels 6 runners amb discapacitat intel·lectual a la Mitja Marató de Barcelona

Special Olympics Catalunya impulsa 16 disciplines esportives 

mitja marato barcelona
Els participants a la Mitja Marató de Barcelona // Foto: Esteve Vizcarro

Dels 16.000 inscrits a la Mitja Marató eDreams de Barcelona que es va disputar el diumenge 14 de febrer 6 eren corredors amb discapacitat intel·lectual. Es tracta d’en Roger Devesa (1h48min), l’Aleix Serradell (1h57min), el Jordi Peláez (1h41min), Francesc Peláez (1h53min), el Roman Vigara (2h12min) i el Gerard Miralles (2h02min), tots ells de Special Olympics Catalunya i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL).

Cal destacar que per en Gerard Miralles aquest era el seu debut en aquesta prova, mentre que els altres cinc ja són uns habituals en aquest tipus de curses, participant durant tot l’any en curses com la Jean Bouin, la Cursa de la Mercè o la Cursa Popular per la Integració “La Maquinista”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Respecte a la mitja Marató de Barcelona, el Roger Devesa enguany ha pogut tornar a córrer ja que l’any passat estava lesionat. En canvi, els germans Peláez estaven de nou molt motivats per tornar a participar en la seva cinquena Mitja Marató i ja pensaven en la propera cursa. Pel que fa al  Roman Vigara, aquesta prova ha estat una preparació per a la propera Marató de Barcelona, que l’any passat ja va completar, sent el primer corredor amb discapacitat intel·lectual en fer els més de 42km pels carrers de Barcelona.

Tant Special Olympics Catalunya, el moviment que aplega atletes amb discapacitat intel·lectual més gran del món com la Federació ACELL promouen l’esport com una eina d’inclusió social i donen suport a la participació d’esportistes amb discapacitat inel·lectual en diferents proves populars.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*