Nova campanya per promoure el voluntariat amb la gent gran

Iniciativa conjunta de la Creu Roja i la Diputació de Barcelona

campanya creu roja
La campanya aconseguir voluntaris per ajudar a la gent gran // Foto: Imatge cedida per Creu Roja

El proper 17 de febrer acaba la campanya que ha llançat la Creu Roja i la Diputació de Barcelona “Suma’t al voluntariat amb la gent gran”, que té com a objectiu sensibilitzar sobre els drets i les necessitats d ela gent gran i promoure que la ciutadania faci voluntariat amb aquest col·lectiu.

Potenciar-ne l’envelliment actiu, la detecció de situacions de risc i vulnerabilitat o la lluita contra els maltractaments que pateix la gent gran són alguns dels aspectes en els que incideix la campanya, que es difon a través d’un espai web específic, les xarxes socials (amb l’etiqueta #MaiCaminereuSols) i els canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Diputació de Barcelona (DIBA) i la Creu Roja. Per aquests canals, també s’emetrà el vídeo de la campanya, que posa en valor les diferents necessitats de la gent gran.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant tot el 2016 està previst que la Creu Roja i la Diputació de Barcelona impulsin conjuntament diferents iniciatives en favor de la gen gran amb el suport del voluntariat local. A més, ambdues entitats intensificaran la seva col·laboració per combatre els maltractaments entre la gent gran.

Totes aquestes accions s’emmarquen en el conveni de col·laboració signat per la Creu Roja i la Diputació de Barcelona, on també estan previstos projectes de suport alimentari per a infants en risc.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*