Nova campanya per promoure el voluntariat amb la gent gran

Iniciativa conjunta de la Creu Roja i la Diputació de Barcelona

campanya creu roja
La campanya aconseguir voluntaris per ajudar a la gent gran // Foto: Imatge cedida per Creu Roja

El proper 17 de febrer acaba la campanya que ha llançat la Creu Roja i la Diputació de Barcelona “Suma’t al voluntariat amb la gent gran”, que té com a objectiu sensibilitzar sobre els drets i les necessitats d ela gent gran i promoure que la ciutadania faci voluntariat amb aquest col·lectiu.

Potenciar-ne l’envelliment actiu, la detecció de situacions de risc i vulnerabilitat o la lluita contra els maltractaments que pateix la gent gran són alguns dels aspectes en els que incideix la campanya, que es difon a través d’un espai web específic, les xarxes socials (amb l’etiqueta #MaiCaminereuSols) i els canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Diputació de Barcelona (DIBA) i la Creu Roja. Per aquests canals, també s’emetrà el vídeo de la campanya, que posa en valor les diferents necessitats de la gent gran.

BANER_300X250

Durant tot el 2016 està previst que la Creu Roja i la Diputació de Barcelona impulsin conjuntament diferents iniciatives en favor de la gen gran amb el suport del voluntariat local. A més, ambdues entitats intensificaran la seva col·laboració per combatre els maltractaments entre la gent gran.

Totes aquestes accions s’emmarquen en el conveni de col·laboració signat per la Creu Roja i la Diputació de Barcelona, on també estan previstos projectes de suport alimentari per a infants en risc.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*