El govern de Colau aprova propostes relacionades amb la gent gran i diversitat funcional

Van ser presentades a la Comissió de Drets Socials

propostes comissió ajuntament bcn
Sessió de la Comissió Drets Socials // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Barcelona

La Comissió de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar aquest dimarts un paquet de propostes relacionades amb la gent gran i la diversitat funcional. En concret, una proposta del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per abordar la situació de persones grans amb problemes de mobilitat que viuen en domicilis sense ascensor, i una altra de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) per crear programes d’empoderament de dones ancianes i reforçar polítiques de prevenció de la violència de gènere dirigides a aquest col·lectiu.

A més, la Comissió va aprovar per unanimitat una proposta de Ciutadans (C’s) per impulsar una campanya de conscienciació i divulgació sobre persones amb diversitat funcional que necessiten el suport de gossos d’assistència i per garantir el compliment de la normativa que regula el dret d’entrada d’aquests gossos en establiments i transport públic.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per últim, el govern de Ada Colau també va aprovar un prec d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per adaptar els mitjans de comunicació municipals a persones amb diversitat funcional.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*