Google Maps treballa per incorporar les rutes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda a les grans ciutats

Ja estan implementades en ciutats com Londres, Tokyo o Ciutat de Mèxic

google maps rutes adaptades mobilitat reduïda ciutats
L’aplicació dóna l’opció de buscar rutes adaptades per persones amb mobilitat reduïda // Foto: Arxiu

Google Maps, la famosa aplicació que facilita a les persones arribar a altres llocs quan anem en cotxe, a peu o en bicicleta, va incorporar l’any passat a la seva oferta les rutes adaptades per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

Per accedir a aquestes rutes en l’aplicació haurem d’anar a opcions després d’introduir l’adreça a la que volem anar i clicar l’opció “accessible per cadira de rodes”, que està sota altres opcions de la ruta com “caminar menys” o “menys transbordaments”.

BANER_300X250

Per introduir les rutes adaptades en l’aplicació de Google, s’ha sol·licitat en Local Guides opinions de tot tipus respecte a temes de mobilitat reduïda i s’han organitzat múltiples trobades per respondre a les dubtes relacionades amb aquest tipus de rutes.

D’altra banda, s’han afegit a Google Maps imatges de Street View per mostrar com son aquests llocs perquè les persones amb mobilitat reduïda es puguin fer una idea de què es poden trobar quan hi siguin allà.

De moment aquesta opció només s’ha implementat en grans nuclis urbans com Londres, Tokyo, Ciutat de Mèxic, Boston o Sidney, però Google està treballant intensament amb agències i ajuntaments per expandir aquestes rutes en els propers mesos a altres ciutats. Barcelona pot ser una de les properes incorporacions donat el caràcter cosmopolita de la ciutat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*