Divendres, 22 octubre 2021
IniciDiscapacitatGiropark perd la concessió de la zona blava de Torroella de Montgrí...

Giropark perd la concessió de la zona blava de Torroella de Montgrí després de 13 anys

zona blava giropark
Giropark gestionava la zona blava des de l’any 2004 // Foto: Grup MIFAS

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, ha perdut la gestió de la zona blava de Torroella de Montgrí i de Montgó, que gestionava des de l’any 2004, al no haver introduït l’ajuntament clàusules socials en la contractació pública, tot i haver-se aprovat al ple del passat 6 d’octubre. Amb aquesta mesura, el consistori va permetre que qualsevol empresa s’hi pogués presentar al concurs sense tenir en compte l’experiència o el fet de treballar amb persones amb risc d’exclusió.

En aquest sentit, sembla que l’oferta econòmica va ser el factor que va prevaldre en l’elecció de l’empresa concessionària, per sobre de la qualitat del servei, l’atenció a les persones o l’aplicació de les noves tecnologies, ja que Giropark va obtenir una puntuació tècnica de 14,75 sobre 17 (molt superior als 9 punts de l’empresa guanyadora). Ara els tres treballadors que estaven destinats a aquest servei hauran de ser subrogats per la nova adjudicatària, tal i com estableix la llei.

MIFAS ha lamentat que alguns ajuntaments aprovin mesures per potenciar les clàusules socials però llavors no les apliquin, ja que aquestes clàusules serveixen per protegir entitats que treballen per i amb el territori, així com dificultar a les empreses que únicament competeixen amb el preu d’hora.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES