La formació per l’ocupació i el desenvolupament personal centren la 2a trobada del Consell Assessor d’AMPANS

L’òrgan es reuneix a Santa Maria de Comabella (Santpedor)

membres consell assessor Ampans
Alguns membres del Consell Assessor de l’entitat // Foto: AMPANS

El Consell Assessor d’AMPANS s’ha reunit aquest matí per segona vegada a Santa Maria de Comabella, Santpedor, on l’entitat té els serveis centrals, per fer un repàs de l’acció que ha dut a terme des de principis d’any, moment en què es va constituir l’òrgan assessor, i per enfocar els reptes de present i futur.

La formació per a l’ocupació i el desenvolupament personal ha estat un dels temes que han centrat la trobada; juntament amb el debat sobre quin ha de ser el model d’acompanyament que haurà de prevaldre per fer front a l’entorn canviant en el que vivim.

BANER_300X250

Xavier Sala-i-Martin, Sílvia Cóppulo o Therese Jamaa, són alguns dels membres del consell, juntament amb una vintena de personalitats destacades en diferents àmbits d’activitat i coneixement, com el social, el de la comunicació, el de l’economia, el de l’empresa, el món acadèmic o el món laboral.

La seva experiència i visió ajuden AMPANS a anticipar-se als nous escenaris provocats pels canvis socials, tecnològics i econòmics en els que haurà de donar resposta als reptes de futur en els serveis a les persones amb necessitats de suport.

AMPANS és una fundació que, amb més de 700 professionals,  treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i altres col·lectius en risc, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*