Girona i Mataró acolliran dues jornades de reflexió i sensibilització sobre Cooperació, Salut Mental i Discapacitat

L’11 i 12 de març a l’Espai Marfà

jornades cooperacio salut mental discapacitat

L’Espai Marfà de Girona, l’11 de març, i l’Espai Can Marfà de Mataró, el 12 de març, acolliran dues jornades sobre Cooperació, Salut Mental i Discapacitat. Es tracta de dues sessions de reflexió i sensibilització dirigides especialment a les institucions públiques i a les entitats privades catalanes que treballen en els sectors de la discapacitat i la salut mental, amb l’objectiu de consolidar una línia d’actuació conjunta i a llarg termini en salut pública i cooperació.

Les jornades estan organitzades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, coorganitza amb l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Mataró, GERD, la Fundació el Maresme, el Col·lectiu de teatre EPMA de Mataró i la Comunitat Terapèutica del Maresme, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Col·lectiu Ronda.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La primera jornada es desenvoluparà al voltant dels vincles existents entre cooperació, drets humans i discapacitat; el segon dia, al voltant de la salut mental com una política de cooperació necessàriament transversal.

La resta de jornada s’estructurarà al voltant de tres taules. Les dues primeres estaran dedicades a la presentació d’experiències pràctiques de cooperació tant en l’àmbit de la discapacitat com de la salut mental.

BANER_300X250

A la darrera taula del primer dia es presentarà la Xarxa centroamericana de persones amb discapacitat. La darrera taula del segon dia estarà dedicada a les conclusions, les propostes de futur i la presentació del manifest.

Per assistir cal inscripció prèvia.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*