Dissabte, 27 novembre 2021
HomeEntitatsGerard Ruiz, escollit nou president de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta...

Gerard Ruiz, escollit nou president de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la FCSD

Substitueix a Andy Trias, que ocupava el càrrec des del 2015

gerard ruiz periodisme exit 21
Gerard Ruiz, nou president de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta // Foto: FCSD

Gerard Ruiz (Barcelona, 1992) ha estat escollit president de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT) de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) en substitució d’Andy Trias, que ocupava aquest càrrec des del 2015.

Ruiz accepta el repte amb molta il·lusió: “Estic molt content de formar part d’aquest projecte tan bonic. Espero aportar moltes coses positives en aquesta nova etapa de l’Assemblea. Moltes gràcies a la gent que ha confiat amb mi”.

diari-discapacitat-300x250e

En referència al president sortint, Ruiz destaca el gran paper d’impuls que li ha donat a l’Assemblea: “L’Andy Trias ha fet una gran tasca durant aquests anys, moltes gràcies a ell per tot”, afirma Gerard Ruiz.

Trias passarà a ocupar el càrrec de nova creació de responsable de Repercussió Mediàtica, que té per objectiu donar a conèixer l’Assemblea als mitjans de comunicació: “la Repercussió Mediàtica tracta no només a fer publicitat de l’ADHMT sinó que també consisteix en explicar el que fem dins d’aquesta, informar i donar-nos a conèixer. Com una mena de Relacions Públiques, crec que a mi se’m pot donar molt bé fer aquestes tasques”, explica Andy Trias.

Seguint amb la renovació de càrrecs, el nou vicepresident de l’Assemblea serà Jordi Illa, que substituirà a Jordi Duaso.

Un espai en defensa dels drets humans

L’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta és un espai de treball de la FCSD a disposició de les persones en situació de discapacitat intel·lectual que té com objectiu esdevenir un òrgan de transformació social i participació ciutadana per incidir socialment i políticament en la difusió i defensa dels Drets Humans.

Aquest espai va néixer el 2015 sota el nom Assemblea de Drets Humans de la FCSD amb l’objectiu de defensar els drets humans i “fer un món més just”. Va ser el 2018, quan va morir Montserrat Trueta, fundadora de la FCSD quan es va decidir incorporar el seu nom per homenatjar la seva trajectòria en defensa dels drets de les persones en situació de discapacitat intel·lectual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES