Dijous, 2 desembre 2021
IniciCovid-19La Generalitat intervé la residència Minipark de Pineda de Mar amb una...

La Generalitat intervé la residència Minipark de Pineda de Mar amb una trentena de positius per Covid

Acurat Iniciativa Social SL es farà càrrec, provisionalment, de la direcció i gestió

residencia minipark pineda
Residència Minipark de Pineda de Mar // Foto: Minipark (Facebook)

Els departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies han declarat la intervenció de la residència Minipark de Pineda de Mar després que diversos informes de Salut Pública, Atenció Primària i el Servei d’Inspecció de Treball, Afers Socials i Famílies fessin aquesta recomanació atesa la situació epidemiològica i assistencial del centre. 

Com en intervencions precedents, en els informes es detallen tot un seguit de situacions que posen de manifest deficiències en l’adopció de mesures específiques de protecció i sectorització al centre, i en general en l’aplicació dels protocols per fer front a la COVID19.

fiare banca etica crowdfunding

A partir d’ara l’entitat Acurat Iniciativa Social SL provisionalment la direcció i la gestió del centre. Així mateix, des de Salut es vetllarà perquè l’activitat assistencial es presti amb les degudes garanties i s’adoptin les mesures d’intervenció establertes. 

L’entitat es farà càrrec de la dotació del centre amb personal propi i els treballadors que ja disposa Minipark quedaran sota la seva direcció. 

Actualment al centre hi ha 37 residents, dels quals 30 són positius en COVID19. D’aquests, 9 es troben en règim d’hospitalització a domicili al mateix centre i supervisats diàriament per un metges internista i una infermera de l’Hospital de Calella. A més, hi ha 2 residents ingressats a l’hospital i 12 més que han estat traslladats a la residència Orpea de Girona. Fins al moment s’han produït dues defuncions atribuïbles a la Covid19.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES