Dijous, 2 desembre 2021
IniciDretsLa Generalitat dota Lleida amb 12,2 milions per finançar serveis socials bàsics...

La Generalitat dota Lleida amb 12,2 milions per finançar serveis socials bàsics i especialitzats

presentació dotació serveis socials a Lleida
Presentació de la dotació per finançar serveis socials a Lleida // Foto: gencat.cat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dotarà enguany la demarcació de Lleida amb 12,2 milions d’euros per tal de finançar serveis socials bàsics i especialitzats, lluitar contra la pobresa i impulsar programes de reforç de la cohesió social i de promoció de la igualtat. Una xifra que suposa un increment de prop de mig milió d’euros respecte el 2015.

El secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, acompanyat del delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Santacana, van signar el Contracte Programa 2016-2019 entre Generalitat i els consells comarcals de la Vall d’Aran, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça, Alt Urgell, Solsonès, Segarra, Noguera, Segrià, Pla d’Urgell, Urgell, les Garrigues i l’ajuntament de Lleida.

fiare banca etica crowdfunding

Aquest compromís quadriennal del Departament amb l’Administració local permet planificar coordinadament la prestació dels serveis socials i altres programes de benestar social i polítiques d’igualtat, famílies amb infants, gent gran, acció comunitària, persones amb discapacitat, infants i adolescents, joventut, persones amb problemes de drogodependències, persones afectades pel VIH/Sida o persones immigrades, entre d’altres.

D’altra banda, el secretari d’Afers Socials i Famílies va explicar que el Contracte Programa 2016-2019 també preveu l’ampliació del nombre de plans locals d’inclusió social, així com la implantació del nou model de transport adaptat i la concreció del model de prestació del servei d’atenció i acolliment d’urgència per a dones en situació de violència masclista i per als seus fills i filles.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES