Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEsport AdaptatEl periodista Carles Aguilar creuarà el desert de Los Monegros per la...

El periodista Carles Aguilar creuarà el desert de Los Monegros per la salut mental

Carles Aguilar al repte solidari desert Los Monegros
Cartell Xtrem Desert Track // Foto: Salut Mental Catalunya

El periodista de Onda Cero, Carles Aguilar, que dirigeix un programa sobre salut correrà el proper 3 de setembre la Xtrem Desert Tracks per creuar el desert de Los Monegros en cotxe durant 118 km i amb temperatures de fins a 43ºC en un repte personal en favor de la salut mental.

Tots els anys Aguilar tria un repte solidari relacionat amb la seva gran passió, les carreres de llarga distància, i enguany a triat la Federació Salut Mental Catalunya, i el seu programa Esport i Salut, conscient que l’esport millora la salut física i mental.

Sariñena, capital de Los Monegros, serà el punt de sortida i arribada del repte d’Aguilar, que donarà la volta al desert aragonès durant 118km amb l’única ajuda d’un cotxe d’assistència que li donarà beguda i aliments per evitar una deshidratació.

Per una altra banda, s’ha llançat una campanya solidària a través de Mi grano de arena per aconseguir 1.180 euros, 10 euros per cada km que recorrerà Carles Aguilar.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES