7.7 C
Barcelona
Dissabte, 16 gener 2021
Inici Entrevistes Gemma Brió: "És bo que les sèries de TV mostrin un món...

Gemma Brió: “És bo que les sèries de TV mostrin un món divers per normalitzar-lo”

gemma brió entrevista sobre esquizofrènia
L’actriu Gemma Brió // Foto: Imatge cedida per Gemma Brió

Gemma Brió interpreta a Olga Terrats, una persona amb esquizofrènia, a la sèrie de TV3 Les de l’Hoquei. Tenia curiositat per saber com es va preparar el personatge i com li ha canviat la visió respecte a la malaltia després d’interpretar un personatge amb aquestes característiques.

Creus que el teu paper i la malaltia fan visible a la societat aquesta malaltia?

Jo penso que normalitzar sempre està bé, com qualsevol altra cosa que no sol sortir els mitjans ni a les sèries, ja que aquesta bé que es normalitzi i que hagin personatges de tot tipus, amb trastorns, amb i sense discapacitat. Vull dir el món és divers i està bé que les sèries també ho siguin perquè reflecteixin el món tal com és.

ARC Soluciones publi

Què opines de les malalties mentals? i com ha canviat la teva visió de l’esquizofrènia?

Després d’interpretar Olga Terrats (un personatge amb aquesta malaltia mental),  la meva visió ha canviat perquè abans no sabia gairebé res, va ser molt interessant poder-me assessorar i vaig poder conèixer una mica aquest món i saber d’aquestes malalties. Jo sabia que existien però exactament no les coneixia. Per tant la meva visió en el sentit que tinc molta més informació que ajuda també a normalitzar qualsevol cosa, en aquest cas un trastorn d’esquizofrènia, que es greu però es pot conviure amb ell i hi ha persones que conviuen i que tiren endavant. Va ser molt interessant poder escoltar-les i que m’expliquessin com és la seva vida.

Subscriu-te a la Newsletter

OFERTA 25% de descompte fins el 31 de gener

Rebràs al teu correu tota la informació sobre la discapacitat per només 11,99 € l'any.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES