Gavà acull la 39a edició de la Jornada Escolar d’Atletisme per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual

La 39a edició se celebrarà els dies 2 i 9 de maig a l'Estadi de la Bòbila

Gava 39 jornada escolar infants discapacitat intel·lectual

Aquest dijous dia 2 i el proper dijous 9 maig l’Estadi Municipal de la Bòbila de Gavà tornarà a acollir una nova Jornada Escolar d’atletisme per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual, que s’ha hagut d’organitzar en dos dies per l’increment de participants gràcies al projecte ‘Esport a l’Escola’ impulsat amb la col·laboració de la Fundación Leo Messi.

A la jornada d’aquest dijous 2 de maig hi seran 314 atletes de diferents centres: Llar de Sant Josep de Lleida, CEE Ventijol de Blanes, Tilmar de Montblanc, Crespi-Esport de Terrassa, Associació Esportiva Barcelona, EEE Xaloc de Sabadell, Escola Vida Mont, ACIDH de Barcelona, Les Aigües de Mataró i Club Esportiu l’Estel de Balaguer. El proper dia 9 de maig, són els 240 esportistes restants els que seran a Gavà.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’edat dels esportistes en la Jornada Escolar és de 8 a 20 anys i es divideixen segons les proves i nivell de discapacitat. D’aquesta manera, tots els jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual poden participar en la competició. Les proves disputades són diverses: curses de diferents distàncies, llançaments de pes, salts de llargada, etc. A més, hi ha participants que competeixen en  proves adaptades.

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya organitza aquesta 39a edició de la Jornada Escolar d’atletisme. Durant la temporada esportiva també fomentem les jornades escolars de natació, bàsquet i futbol per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*