Convocats els premis Ricard Vaccaro per reconèixer l’ètica i el compromís social de persones i entitats

Arriba la 3a edició dels guardons de l’Observatori de la Discapacitat Física

Premis Ricard Vaccaro ètica compromís social
Cartell de la 3a edició dels Premis Ricard Vaccaro // Foto: ODF

L’Observatori de la Discapacitat Física (ODF) acaba de convocar la tercera edició dels ‘Premis Ricard Vaccaro a l’Ètica i el Compromís Social’ per reconèixer el paper de totes aquelles persones o institucions que han contribuït o contribueixen de manera desinteressada, voluntària i altruista a fomentar el bé comú en l’àmbit social i de la salut.

Per primer cop en aquesta edició es donaran premis en tres categories: Accessibilitat i Disseny Universal, patrocinat per RENFE; Recerca en la Salut, patrocinat per Fundació ”la Caixa”; i Innovació Social i TIC, patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Als premis es poden presentar candidatures de persones o entitats que contribueixin en general a millorar les condicions de vida de les persones al llarg de tot el seu cicle vital, i en particular aquelles que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Cap persona o entitat podrà presentar la seva pròpia candidatura, sinó que haurà de ser una tercera persona o entitat qui ho faci.

La presentació de candidatures es podrà realitzar fins al 30 de juny de 2019. Per fer-la efectiva s’haurà de presentar un formulari d’inscripció; una carta de presentació de la persona o entitat que presenta una candidatura que tindrà una extensió màxima d’1 pàgina a 1 cara; Text justificatiu de la presentació de la candidatura: resum de treballs realitzats, trajectòria a favor de l’ètica i compromís social, projectes en marxa o qualsevol activitat que justifiqui la presentació de la candidatura. L’extensió màxima será de 2 pàgines a 1 cara, Fotografia de la persona o entitat presentada; i logotip de l’entitat, si en té. La documentació adjunta s’ha d’enviar al següent correu electrònic ricardvaccaro@observatoridiscapacitat.org

BANER_300X250

El lliurament dels premis es realitzarà durant el Sopar de Gala del “I Congrés sobre “El dret a l’autonomia personal. Discapacitat Física i orgànica, envelliment i cronicitat”, que es celebrarà el dia 21 d’octubre de 2019 en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

El guardó Ricard Vaccaro es va crear en honor a la trajectòria vital d’aquest escultor nascut a Barcelona i establert a Cornellà de Llobregat que va destacar pel seu compromís ètic i social amb la societat en la qual va viure. L’estatueta, dissenyada pel mateix artista, és una peça en bronze en forma piramidal, fixada de manera sòlida a una base que s’eleva de manera imaginària. Metafòricament, els valors que representa són els pilars en què se sustenta la societat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*