Dimecres, 19 gener 2022
IniciEntitatsFundació Viver de Bell-lloc crea un distintiu per reconèixer les empreses que...

Fundació Viver de Bell-lloc crea un distintiu per reconèixer les empreses que aposten per la inclusió laboral

L’entitat crea una guia explicativa per a les empreses que valoren la contractació de persones amb discapacitat

Distintiu circular verd empresa inclusiva viver bell lloc
Distintiu verd circular // Foto: Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-loc ha creat el distintiu ‘Empresa Inclusiva’, amb que vol reconèixer l’aposta de les empreses que confien en els serveis i productes de l’organització social o bé han decidit incloure persones amb discapacitat o trastorn de salut mental a la seva plantilla a través del servei d’inserció de la fundació. 

Durant l’any 2020, han estat més de 250 empreses les que han comptat amb Viver de Bell-lloc per generar ocupació per al col·lectiu de persones amb discapacitat o trastorn de salut mental. Amb aquesta iniciativa, Viver de Bell-lloc vol visibilitzar aquelles accions que permeten crear oportunitats laborals i avançar en la inclusió laboral del col·lectiu, i alhora que les empreses reconegudes serveixin d’exemple per a que més empreses apostin per fer el pas a la contractació de persones amb discapacitat o trastorn de salut mental. 

El distintiu permet que les empreses el puguin incloure en la seva pàgina web, xarxes socials o altres materials comunicatius. Viver de Bell-lloc compta amb la marca Helix, que ofereix serveis de jardineria, manipulats, envasats i neteja entre d’altres. També fan producció i venda d’heures i ous ecològics. El 66% de les persones empleades són persones amb discapacitat o trastorn de salut mental.

L’entitat també ha redactat una guia que respon als dubtes freqüents que tenen les organitzacions a l’hora d’incloure persones amb diversitat funcional en la seva plantilla. La guia recorre els passos a seguir plantejant les dificultats més habituals i oferint informació i consells perquè l’experiència sigui un èxit. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content