Dimecres, 21 febrer 2024
IniciRESPONSABILITAT SOCIALFundació ONCE lliura tres cadires de rodes a la FCEDF per fomentar...

Fundació ONCE lliura tres cadires de rodes a la FCEDF per fomentar la pràctica esportiva entre els joves amb discapacitat

L’entitat ha donat prop de 250 cadires de rodes des del 2017 en el marc del seu projecte de foment de l’esport base

Donació Cadires rodes a FCEDF
Moment del lliurament de les cadires de rodes // Foto: ONCE Catalunya

Aquest matí Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, han lliurat tres cadires de rodes a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), que han recollit el seu president, Josep Giménez i la seva coordinadora tècnica Sara Gutiérrez.

“És una gran satisfacció poder donar un cop de mà als clubs i entitats del país que fan de l’esport un camí d’integració per a persones amb discapacitat. Reivindiquem un esport inclusiu que no deixi mai ningú enrere”, comentà Enric Botí.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de foment de l’esport base impulsat per la Fundació ONCE i que ha suposat la donació de prop de 250 cadires de rodes des de la seva posada en marxa el 2017.

Des de l’inici del programa s’ha donat suport a escoles de bàsquet amb cadira de rodes per ser un dels principals esports paralímpics que es practiquen a l’Estat, on hi ha una de les lligues més fortes d’Europa.

A Catalunya s’han lliurat ja cadires de rodes a Global Basket de Badalona, Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Associació Comkedem, Club BSR FC Barcelona i UNES -Unió Esportiva. I en properes dates a la secció Esportiva MIFAS.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content