La Fundació Catalana Síndrome de Down premia Abertis per la seva labor d’inclusió laboral

El grup empresarial té contractats 25 joves de la Fundació

abertis i fundació catalana síndrome de down
Moment de l’entrega del premi a Abertis // Foto: Imatge cedida per Fundació Catalana Síndrome Down

La Fundació Catalana Síndrome de Down va premiar la setmana passada a Abertis i la Fundació Abertis pel seu impuls a la inclusió laboral de persones amb discapacitat, amb la contractació de 31 joves amb discapacitat que treballen a les seves oficines de Barcelona i Madrid. El grup empresarial té actualment contractats un total de 25 joves de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Salvador Alemany, president d’Abertis, va rebre el guardò reconeixent que “l’accessibilitat i la integració de persones amb altres capacitats” és una de les prioritats del grup. Per la seva banda, la presidenta del Patronat de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Montserrat Trueta va agrair “la confiança en les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual” i va emplaçar a altres empreses a comprometre’s amb la inclusió laboral d’aquest col·lectiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A l’acte van assistir també el conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané i el director de Relacions Institucionals i RSC d’Abertis i director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney.

També hi havien representants del projecte Cooperante Vial, que promou des de 2011 la seguretat vial en col·legis on, després de passar uns dies observant el comportament dels vianants, joves amb discapacitat relaten el que han observat a alumnes per fer-los veure quins comportaments són correctes i quins s’han d’evitar.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*