El nedadors catalans fan grans marques al “Open Caixa Loterías” de Río de Janerio

La propera cita és el Campionat d’Europa que es disputa a Madeira

Sarai Gascón
Les medalles de Sarai Gascón // Foto: Imatge cedida per FCEDF

La delegació de nedadors catalans que es van desplaçar la setmana passada a Río de Janeiro per participar al Campionat Internacional “Swimming Open Caixa Loterias”, ha tornat a casa aconseguint grans marques en la majoria de les proves disputades.

La nedadora del Club Natació Terrassa, Sarai Gascón,que ja tenia aconseguides les mínimes per participar als Jocs Paralimpics de Río, va guanyar les proves de 50m i 100m lliures i 100m papallona. Núria Marqués, va guanyar als 200m estils i 100m esquena (categoria S9). A la categoria masculina, Miguel Luque va guanyar amb autoritat la prova de 50m braça (categoria SB3) i serà un dels nedadors favorits per aconseguir medalla en aquesta disciplina. Per la seva part, Toni Ponce va aconseguir la medalla de plata a la prova dels 100m braça amb una molt bona marca.

BANER_300X250

El “Swimming Open Caixa Loterias” era un dels esdeveniments de preparació més importants de cara als Jocs Paralímpics que es disputaran a la mateix ciutat. La propera gran cita per la natació paralímpica serà el Campionat d’Europa que es disputa a Madeira de l’1 al 7 de maig.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*