Fundació Arrels necessita 50 voluntaris per atendre a les persones que dormen al carrer

Busquen persones que es puguin comprometre un o dos cops per setmana

persones que dormen al carrer
Arrels ajuda a les persones que dormen al carrer // Foto: Imatge extreta del web de la Taula del Tercer Sector

La Fundació Arrels necessita 50 persones voluntàries que es comprometin un o dos cops a la setmana per formar part del seu Programa d’Acollida i col·laborar en els serveis bàsics del centre com les dutxes, el rober, la farmaciola, la consigna i també per formar part dels equips de carrer.

Aquest programa d’acollida, format per un equip d’educadors, atén a persones que viuen directament al carrer o que dormen a llocs inestables com pensions i habitacions de relloguer.

BANER_300X250

Actualment 169 persones ja formen part de l’equip de voluntariat del Programa d’Acollida de la Fundació Arrels. D’aquests 137 col·laboren als serveis bàsics d’Arrels, que obren matí i tarda, i 32 surten al carrer a visitar a persones anomenades sense sostre. L’èxit d’aquesta iniciativa solidària ho demostra que en els darrers cinc anys s’ha incrementat en un 71% les persones que passen pel centre.

En aquesta ocasió la Fundació Arrels necessita persones que es puguin comprometre un o dos cops per setmana, en torns de matí o tarda. L’horari és de dilluns a divendres de 9:45 h a 13:15 h i de 15.45 h a 20 h. Dissabtes l’horari és de 15.45h a 20 h.

Cal destacar que la Fundació Arrels demana un compromís per un any i que organitza una formació prèvia i obligatòria a totes les persones que s’apunten com a voluntàries.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*