Fundació Arrels necessita 50 voluntaris per atendre a les persones que dormen al carrer

Busquen persones que es puguin comprometre un o dos cops per setmana

persones que dormen al carrer
Arrels ajuda a les persones que dormen al carrer // Foto: Imatge extreta del web de la Taula del Tercer Sector

La Fundació Arrels necessita 50 persones voluntàries que es comprometin un o dos cops a la setmana per formar part del seu Programa d’Acollida i col·laborar en els serveis bàsics del centre com les dutxes, el rober, la farmaciola, la consigna i també per formar part dels equips de carrer.

Aquest programa d’acollida, format per un equip d’educadors, atén a persones que viuen directament al carrer o que dormen a llocs inestables com pensions i habitacions de relloguer.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Actualment 169 persones ja formen part de l’equip de voluntariat del Programa d’Acollida de la Fundació Arrels. D’aquests 137 col·laboren als serveis bàsics d’Arrels, que obren matí i tarda, i 32 surten al carrer a visitar a persones anomenades sense sostre. L’èxit d’aquesta iniciativa solidària ho demostra que en els darrers cinc anys s’ha incrementat en un 71% les persones que passen pel centre.

En aquesta ocasió la Fundació Arrels necessita persones que es puguin comprometre un o dos cops per setmana, en torns de matí o tarda. L’horari és de dilluns a divendres de 9:45 h a 13:15 h i de 15.45 h a 20 h. Dissabtes l’horari és de 15.45h a 20 h.

BANER_300X250

Cal destacar que la Fundació Arrels demana un compromís per un any i que organitza una formació prèvia i obligatòria a totes les persones que s’apunten com a voluntàries.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*