La Federació ASEM presenta a la seva Assemblea els projectes a desenvolupar el 2016

L’entitat agrupa a 23 associacions que representen a més de 60.000 afectats

assemblea asem 2016
L’Assemblea va reunir representants de les diferents associacions federades // Foto: Imatge cedida per Federació ASEM

Dissabte passat va tenir lloc a la seu de la Fundació ONCE a Madrid l’Assemblea General de la Federació ASEM a la que van assistir representants de la pròpia Federació i de 16 associacions de malalties neuromusculars federades.

La jornada va servir per tractar el programa del projecte i activitats que ASEM desenvoluparà durant el 2016, aprovar els pressupostos de l’entitat i ratificar la memòria d’activitats de l’any passat. A més, es va ratificar l’entrada d’un nou soci a l’entitat, la Asociación Española de Patologias Mitocondriales (AEPMI), amb la que la Federació ja suma 23 associacions federades, entre les que es troba ASEM Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop acabats els punts ordinaris de l’ordre del dia, es va realitzar la presentació interna de l’estudi “La situación Socio-Sanitaria de las Enfermedades Neuromusculares en España 2015”, que la pròpia Federació va fer recentment amb la financiació del Reial Patronat sobre Discapacitat.

Després de l’esmorzar els assistents van poder gaudir del taller “Comunicar per créixer” impartit per l’empresa Spoty Desarrollo y Formación en el que es van abordar diferents tècniques per abordar les habilitats comunicatives.

BANER_300X250

La Federació ASEM és una organització sense ànim de lucre que agrupa a les associacions de persones afectades per patologies neuromusculars per promoure tot tipus d’accions i activitats -de divulgació, investigació, sensibilització i informació- destinades a millorar la qualitat de vida, integració i desenvolupament de les persones que conviuen amb una malaltia neuromuscular. En l’actualitat consta de 23 associacions, representant a més de 60.000 afectats a tota Espanya.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*