La FECPC convoca cursos d’àrbitres de boccia i jutges de slalom per la temporada 2016-17

Amb el recolzament del Consell Català de l'Esport

cursos àrbitres boccia i jutges slalom
Un dels cursos és per àrbitres autonòmics de boccia // Foto: FECPC

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) ha convocat de cara a la temporada 2016-2017 un curs de jutges de slalom que es celebrarà aquest més de gener i un altre d’àrbitres de boccia que tindrà lloc a mitjans del proper mes de febrer i març.

La FECPC organitza aquests cursos amb la intenció de promocionar i difondre l’esport adaptat, amb el recolzament del Consell Català de l’Esport.  Les dates dels cursos són els propers dies 20,21 i 28 de gener, de jutge de slalom; i els dies 17, 18 i 25 de febrer i 12 de març, el d’àrbitres de boccia. Per fer la inscripció cal adreçar-se a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, FECPC (Rambla Guipúscoa, 23-25 – 08018 de Barcelona) Telèfon: 93 308 05 22 o a/e: direcciotecnica@fecpc.cat

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La boccia és un dels esports adaptats amb més reconeixement internacional, sent modalitat paralímpica. És un esport d’estratègia que té moltes semblances amb la petanca, però amb variacions tant en el material com en el reglament. Juguen a boccia esportistes amb un alt grau d’afectació física.

El slalom, en canvi, és una modalitat esportiva molt nova que actualment s’intenta promocionar a nivell internacional i que aspira a ser un dels esports integrats en el programa paralímpic de propers Jocs Paralímpics. És un esport que potencia l’habilitat en l’ús de la cadira de rodes i que es basa en l’execució d’un circuit d’obstacles en el menor temps i errors possible.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*