La FCEDF rep el premi a la millor gestió federativa de la 21a Festa de l’Esport Català

Organitzada per l’UFEC i el diari Sport

fcedf premi millor gestió federativa gala esport català
El president de la federació (centre) en el moment de rebre el guardó // Foto: Ajuntament de Barcelona

Aquest dimarts 23 de gener es va celebrar la gala de la 21a Festa de l’Esport Català, organitzada per l’UFEC i el diari SPORT al CaixaForum de Barcelona i que ha guardonat als millors esportistes catalans de l’any 2017.

A la categoria de millor Gestió Federativa ha estat escollida la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Josep Giménez Maluenda, president de l’entitat, va recollir el premi de mans de Marta Carranza, comissionada d’Esports del Ajuntament de Barcelona i el president de l’UFEC, Gerard Esteva.

BANER_300X250

En el seu parlament el Giménez va agrair la feina de tot l’equip professional i la Junta Directiva, tant actuals com els anteriors en el càrrec per la feina realitzada. La FCEDF va ser escollida segons el criteri dels membres del jurat, com una entitat que duu a terme, des de fa molts anys, una gran tasca de promoció i difusió dels valors d’inclusió de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat. D’altra banda els esportistes de la Federació copen els podis de les competicions internacionals de més prestigi.

Els premis a millors esportistes catalans de l’any van ser per Ona Carbonell i Marc Màrquez. Entre d’altres premiats destacar a Jordi Villacampa guardonat com a reconeixement de la seva gran trajectòria dins del bàsquet i també a Òscar Cadiach, primer català que aconseguix completar les ascensions dels 14 vuit mil sense oxigen suplementari, Premi a l’Esperit Esportiu.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*