Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciEMPRESAFarré Accessibilitat, servei integral d’instal·lació, manteniment i reparació de cadires pujaescales i...

Farré Accessibilitat, servei integral d’instal·lació, manteniment i reparació de cadires pujaescales i salvaescales

L’empresa catalana s’ha guanyat al llarg dels anys la credibilitat i confiança del sector

campanya 25N diba

Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb una llarga experiència en la comercialització de cadires pujaescales, elevadors i ascensors per millorar l’accessibilitat a la llar de persones amb problemes de mobilitat

Al llarg dels anys, aquesta empresa catalana s’ha guanyat la credibilitat i confiança del sector gràcies al servei integral de qualitat que ofereix als seus clients. Aquest servei inclou la instal·lació, el manteniment i la reparació de tots els seus productes. A continuació descrivim les característiques de cadascun d’aquests serveis:

Instal·lació

Farré Accessibilitat realitza la instal·lació de primeres marques de  cadira pujaescales, plataformes pujaescales, plataformes elevedores i ascensors unifamiliars, treballant sense intermediaris i directament de fàbrica. L’empresa catalana s’encarrega de tot el procés d’instal·lació ja que compta amb una gran xarxa de col·laboradors.

A més de la garantia que suposa treballar amb marques reconegudes, Farré Accessibilitat ofereix als seus clients un servei d’instal·lació ràpid i net que evita tot tipus de molèsties. 

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Manteniment

farre accessibilitat pujaescales interior

Però si per Farré Accessibilitat és essencial garantir la màxima qualitat en les seves instal·lacions de cadira pujaescales, plataformes pujaescales, plataformes elevedores i ascensors unifamiliars, no menys important és oferir un servei de manteniment que garantitzi el correcte funcionament de les seves instal·lacions. Aquest manteniment, a més d’evitar avaries, estalvia diners i garanteix una llarga vida a l’aparell.

Com no podia ser d’una altra manera, Farré Accessibilitat treballa amb les principals marques del mercat, utilitzant recanvis originals seguint les recomanacions dels fabricants.

L’empresa ofereix aquest servei no només a les seves instal·lacions sinó també a persones que ja tinguin instal·lades a casa seva una cadira pujaescales o una plataforma pujaescales i que només necessitin fer un manteniment.

Reparació

Per últim, el servei integral que Farré Accessibilitat ofereix als seus clients es completa amb l’apartat de reparacions, serveis d’urgències i avisos tant de cadires pujaescales com de plataformes pujaescales. 

Farré Accessibilitat repara immediatament els seus pujaescales i elevadors amb recanvis originals. Disposa d’un equip de tècnics propi altament qualificat, un taller mòbil amb els recanvis necessaris, i un servei d’atenció telefònica les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content