Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciAccessibilitat UniversalFarré Accessibilitat, les cadires pujaescales i salvaescales que eliminen les barreres d’accessibilitat...

Farré Accessibilitat, les cadires pujaescales i salvaescales que eliminen les barreres d’accessibilitat a la seva llar

Empresa familiar especialitzada durant molts anys en el disseny, manteniment i reparació de cadires pujaescales

Té problemes de mobilitat a casa i encara no coneix el que són les cadires pujaescales, elevadors i ascensors Farré? Aquesta és la seva solució que necessitava. Les instal·lacions Farré permeten salvar tot tipus d’escales o desnivells que tingui a la seva llar d’una forma pràctica, còmoda i a un preu ajustat.

anunci guies d'arrel
cadira pujaescales Flow X
La cadira pujaescales Flow és funcional i elegant a la vegada // Foto: Farré Accessibilitat

Farré Accessibilitat és una empresa familiar que porta molts anys especialitzat en el disseny, instal·lació, manteniment i reparació de cadires pujaescales, elevadors i ascensors, sent tota una garantia per eliminar els problemes d’accessibilitat i mobilitat a la seva llar.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Gràcies a la seva llarga experiència i coneixement en l’àmbit de l’accessibilitat, ofereix al client totes les facilitats per aconseguir la seva total satisfacció. L’adquisició d’aquest tipus d’instal·lacions són en moltes ocasions treballs fets a mida per ajustar-se a les diferents escales i casuístiques. Cada persona i cada llar té unes necessitats i unes possibilitats úniques a on Farré Accessibilitat s’adapta a totes elles per donar la solució adequada.

D’aquesta manera, les solucions de Farré Accessibilitat són la taula de salvació no només per les persones amb diversitat funcional sinó també per totes les persones grans que amb el pas dels anys tenen problemes de mobilitat a la seva llar. És una realitat que la longevitat de les persones és cada cop més gran. Això, sent una bona notícia, també suposa que moltes més persones necessitin d’ajudes a la mobilitat.

Solucions a mida i a preu ajustat

Hi ha una gran varietat d’empreses i productes en el mercat en l’àmbit de l’accessibilitat, però lo recomanable es posar-se en mans d’una empresa líder en aquest sector com és Farré Accessibilitat. No només per la seva experiència i coneixement, sinó també pel tracte personalitzat que dona.

Al ser un empresa petita i familiar, tots els seus productes arriben directament des de fàbrica. Això els permet donar un millor servei i assegurar-nos que el preu sigui ajustat i adaptat a la realitat del mercat.

El cost varia en funció del nombre d’esglaons, la ruta i el tipus de cadira, però una instal·lació d’aquest tipus sempre serà molt més econòmica que realitzar una transformació en l’habitatge.

Tipus de cadires pujaescales

De la mateixa manera, aquesta proximitat també garanteix una orientació més acurada dels productes que millor s’adapten a les nostres necessitats. Així, dels diferents tipus de salvaescales que hi han, destaquen dos principalment:

  • Cadira pujaescales Flow X o S200 (puja escales per a trams amb corbes): és aquella cadira pujaescales que utilitzarem per pujar escales rectes i corbes d’interior. Utilitza una tecnologia avançada patentada per l’entitat, coneguda com a ASL, que contribueix a fer que el pujaescales pugui girar sobre el seu propi eix, dotant així la cadira de la capacitat de gir necessària. La seva característica principal és que s’adapta a la perfecció al rail, per permetre el transport del passatger.
cadira pujaescales
La cadira pujaescales Flow X aprofita es doblega per aprofitar l’espai al màxim // Foto: Farré Accessibiltiat
  • Cadira pujaescales Homeglide (puja escales per a trams rectes): aquest model de cadira és perfectes per a trams rectes, sense corbes. És un sistema senzill, ergonòmic, versàtil, pràctic i molt segur. Ofereix moltes possibilitats i està disponible a un preu tan ajustat que sens dubte s’adaptarà al que estàs buscant.
Cadira pujaescales Homeglide // Foto: Farré Accessibilitat

D’altra banda, les cadires pujaescales de Farré Accessibilitat són sistemes d’alta seguretat per impedir qualsevol tipus d’incident. Disposen de cinturó de seguretat així com de sistema de bloqueig. En alguns models també s’inclouen sensors d’obstrucció que deté el sistema quan troba un obstacle.

A més són molt senzilles d’utilitzar. Només tindrà que pulsar un botó i degut a la presència de controls de pressió, mai es perdrà el control de la cadira.

No ho pensi més. Si necessita una solució d’accessibilitat a la seva llar, necessita Farré Accessibilitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content