Les entitats juvenils es reuniran a la XIX Trobada Triangle Jove per parlar de salut mental

La cita serà del 20 al 22 d’octubre a Alcúdia (Mallorca)

cartell trobada triangle jove entitats juvenils
Cartell de la trobada que es farà a l’octubre a Alcúdia (Mallorca) // Foto: CNJC

Les entitats juvenils i els consells locals de joventut que formen part del  Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i el Consell de la Joventut de les Illes Balears es reuniran del 20 al 22 ‘octubre a la localitat mallorquina d’Alcúdia per parlar de salut mental a la XIX Trobada Triangle Jove.

Durant els tres dies de la trobada  realitzaran diferents formacions relacionades amb la temàtica central de les jornades. Al final, es farà una posada en comú “per generar propostes i posicionaments per tal de reivindicar un model associatiu i de participatiu de qualitat i amb dinàmiques saludables”.

BANER_300X250

Concretament es faran formacions sobre: Cura de les persones associades; Parlem del suicidi juvenil; Salut Mental: una visió des de la perspectiva LGTBI+ i gènere; Participació i desigualtat social; Qualitat participativa. Model de participació; i Dinàmiques tòxiques i resolució de conflictes.

L’objectiu d’aquestes trobades, que normalment són monogràfiques, és “millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació social dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais d’encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*