Dissabte, 27 novembre 2021
HomeInclusió SocialEs presenten a Madrid els I Jocs Inclusius que coincidiran amb el...

Es presenten a Madrid els I Jocs Inclusius que coincidiran amb el 10è aniversari de la Setmana de l’Esport Inclusiu

presentacio-I-Jocs-Inclusius-madrid-setmana-esport-inclusiu
Signants del Manifest per l’Esport Inclusiu // Foto: Fundació Sanitas

Fundació Sanitas, de la mà del Comitè Paralímpic Espanyol i del Comitè Olímpic Espanyol, han presentat els I Jocs Inclusius, que se celebraran a Madrid durant l’últim trimestre de 2020. Els presidents de les dues institucions, Miguel Carballeda i Alejandro Blanco, així com el conseller delegat de Sanitas, Iñaki Ereño, han encès la flama que cremarà durant aquests Jocs que se celebraran coincidint amb el desè aniversari de la Setmana de l’Esport Inclusiu.

La gala ha estat a més l’escenari de la signatura del Manifest per l’Esport Inclusiu que han ratificat tots els membres de l’Aliança per l’Esport Inclusiu.

diari-discapacitat-300x250e

Dins d’aquest context, el proper dijous 17 d’octubre a les 18 hores, la Fundació Sanitas posarà el colofó ​​a la seva 10a Setmana de l’Esport Inclusiu amb una prova històrica, la I Milla Inclusiva, que tindrà lloc a la Plaça d’Orient, en els voltants del Palau Reial de Madrid.

Més de 50 atletes, esportistes i personalitats, repartits en cinc equips, competiran en igualtat en la clàssica distància de l’atletisme per demostrar a tot el món que la inclusió de persones amb capacitats diferents dins de l’esport i de la societat és ja una realitat. Entre els participants de la prova estaran atletes i esportistes de primer nivell: Fermín Cacho, José Manuel Abascal, Chema Martínez, Nuria Fernández, Carla Sacramento, Mayte Martínez, Eva Moral, Jairo Ruiz i Enhamed Enhamed, així com Gonzalo Miró i Alex Roca.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES