Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEs presenta una guia perquè propietaris de bars i restaurants facin accessibles...
Array

Es presenta una guia perquè propietaris de bars i restaurants facin accessibles per a tothom els seus establiments

Impulsada per la Fundació ONCE, la Confederació Empresarial d’Hostaleria d’Espanya i el CERMI

La Fundació ONCE, en col·laboració amb la Confederació Empresarial d’Hostaleria d’Espanya (CEHE) i el Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), van presentar ahir en un acte online la guia ‘¿Cómo gestionar la accesibilidad? Bares y restaurantes’ amb la finalitat de que aquests tipus d’establiments siguin accessibles per a tothom.

El document recull recomanacions i consells pràctics per aconseguir que un bar, restaurant o cafeteria sigui accessible a més persones, incloses les persones amb discapacitat, així com tenir en compte les mesures a prendre per cobrir les necessitats de la gent gran.

diari-discapacitat-300x250e

El document, a més d’informar sobre el marc normatiu vigent, ajuda a entendre quines són les dificultats a què s’enfronta la clientela amb discapacitat quan volen gaudir de l’entorn i serveis que ofereix un establiment. En aquest sentit, ofereix informació rellevant per incrementar el nivell d’accessibilitat tant en les instal·lacions com en els serveis i atenció prestats.

La presentació de la guia va comptar amb la presència d’Alberto Durán, vicepresident executiu de Fundació ONCE; José Luis Yzuel, president de CEHE, i Luis Cayo Pérez Bueno, president del CERMI. Jesús Hernández, director d’Accessibilitat Universal i Innovació de Fundació ONCE, va ser l’encarregat de presentar la guia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES