FGC obre una enquesta sobre la seva activitat en sostenibilitat i responsabilitat social

Per conèixer la sensibilitat dels usuaris de diferents col·lectius

fgc enquesta responsabilitat social sostenitbiltiat
Avui s’ha obert aquest procés participatiu // Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha obert avui una enquesta sobre sostenibilitat i responsabilitat social en el marc de l’activitat de Ferrocarrils. L’objectiu d’aquesta campanya és conèixer amb profunditat les expectatives i inquietuds de diferents col·lectius per tal de poder adaptar l’activitat d’FGC als requeriments de sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

FGC vol conèixer de primera mà l’opinió d’aquest entorn per tal de contribuir activa i voluntàriament a la millora de la societat, reforçant el seu compromís amb aquesta i amb totes les persones i col·lectius amb els quals es relaciona. Els participants podran donar la seva opinió respecte a temes relacionats, entre d’altres, amb la contractació de proveïdors, la gestió de l’impacte al medi ambient, les relacions laborals o la gestió eficient dels recursos.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’aposta per la responsabilitat social i la sostenibilitat forma part de forma explícita del marc estratègic d’FGC des de que en 2007 es va aprovar i posar en marxa el primer Pla d’Acció de Responsabilitat Social de la companyia i que, any rere any des d’aleshores, es tradueix en la posada en marxa de projectes que despleguen aquest compromís.

Els interessats a participar en l’enquesta poden accedir a través del web www.fgc.cat fins el dia 29 d’abril.

BANER_300X250

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*