Dilluns, 24 juny 2024
IniciSALUT MENTALEs posa en marxa la campanya ‘Jo tampoc estic bé’ per parlar...

Es posa en marxa la campanya ‘Jo tampoc estic bé’ per parlar sobre l’impacte de la pandèmia en la salut mental

Obertament crea un espai on compartir experiències i obtenir informació i recursos

pandèmia salut mental
La campanya incideix en els moments d’angoixa i soletat que ha creat la pandèmia // Foto: Salut mental Catalunya

Obertament ha posat en marxa la campanya “Jo tampoc estic bé” en la que convida a les persones a parlar sobre l’impacte negatiu que l’actual pandèmia per la Covid-19 té en la seva salut mental.

A través d’una pàgina web creada específicament per la campanya, l’entitat convida a les persones a explicar i compartir les seves experiències, per què com es diu a la campanya “el primer pas es parlar-ne”.

És una realitat que la crisi derivada de la Covid-19 ha comportat canvis profunds i inesperats: l’aïllament, la inestabilitat i la conciliació personal i professional són només algunes de les causes que afecten la salut mental. Però també pot generar  moments d’angoixa, ansietat, preocupació o tristor. La manca d’informació i els prejudicis també hi influeixen.

La vergonya i la por a les conseqüències per ser estigmatitzat són les principals raons per no voler expressar-se. Però per trencar amb les barreres d’aquest estigma, un gest tan petit com parlar-ne és el millor punt de partida.

La campanya no només és un espai per compartir històries, sinó que també posa a l’abast dels afectats la informació i els recursos per trencar el mur dels prejudicis i entendre l’actual situació.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content