Dilluns, 6 febrer 2023
Dilluns, 6 febrer 2023
IniciGent GranEs constitueix la comissió negociadora del conveni col·lectiu del sector d’atenció a...

Es constitueix la comissió negociadora del conveni col·lectiu del sector d’atenció a la gent gran de Catalunya

Treballarà durant les properes setmanes per tancar l'acord del primer conveni d'àmbit autonòmic

comissio negociadora conveni atencio gent gran
La comissió negociadora ja està treballant per tancar el conveni // Foto: ACRA

Dimarts es va constituir la comissió negociadora del Conveni col·lectiu d’àmbit autonòmic de Catalunya d’atenció a la gent gran, formada per les organitzacions empresarials Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), el Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS), la Unió de Petites i Mitjanes Residències (Upimir) i La Confederació/CESOCAT, per una banda, i les organitzacions sindicals Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), de l’altra. 

A partir d’ara, totes les organitzacions treballaran les properes setmanes per tancar el 1r. Conveni col·lectiu d’àmbit autonòmic de Catalunya d’atenció a la gent gran. Recordem que aquest procés s’emmarca en un escenari econòmic pel període 2021-2023 de millora tarifària que permetrà incrementar les condicions salarials del col·lectiu professional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Cal recordar que la negociació d’aquest conveni no compta amb el recolzament de totes les patronals representatives dels sector. PIMEC, Unió de Petites i Mitjanes Residències, (UPIMIR), Associació de Centres d’Atenció a la Dependència (ACAD), Associació Catalana d’entitats de Salut (ACES) i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, de moment han quedat fora.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content