Dilluns, 17 maig 2021
spot_img
IniciGent GranEs constitueix la comissió negociadora del conveni col·lectiu del sector d’atenció a...

Es constitueix la comissió negociadora del conveni col·lectiu del sector d’atenció a la gent gran de Catalunya

Treballarà durant les properes setmanes per tancar l'acord del primer conveni d'àmbit autonòmic

comissio negociadora conveni atencio gent gran
La comissió negociadora ja està treballant per tancar el conveni // Foto: ACRA

Dimarts es va constituir la comissió negociadora del Conveni col·lectiu d’àmbit autonòmic de Catalunya d’atenció a la gent gran, formada per les organitzacions empresarials Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), el Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS), la Unió de Petites i Mitjanes Residències (Upimir) i La Confederació/CESOCAT, per una banda, i les organitzacions sindicals Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), de l’altra. 

A partir d’ara, totes les organitzacions treballaran les properes setmanes per tancar el 1r. Conveni col·lectiu d’àmbit autonòmic de Catalunya d’atenció a la gent gran. Recordem que aquest procés s’emmarca en un escenari econòmic pel període 2021-2023 de millora tarifària que permetrà incrementar les condicions salarials del col·lectiu professional.

Cal recordar que la negociació d’aquest conveni no compta amb el recolzament de totes les patronals representatives dels sector. PIMEC, Unió de Petites i Mitjanes Residències, (UPIMIR), Associació de Centres d’Atenció a la Dependència (ACAD), Associació Catalana d’entitats de Salut (ACES) i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, de moment han quedat fora.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES