Dimecres, 19 gener 2022
IniciDiscapacitatEnquesta de MIFAS per veure mancances als Centres de Salut Públics a...

Enquesta de MIFAS per veure mancances als Centres de Salut Públics a la demarcació de Girona

enquesta mifas mancances centres salut públics
Els resultats de l’enquesta es presentaran a la Regió Sanitària // Foto: Grup MIFAS

El Grup MIFAS ha enviat una enquesta a les prop de 4.500 persones que té associades amb l’objectiu de poder elaborar un estudi amb el detall de les necessitats detectades per a les persones amb discapacitat física als diferents Centres de Salut Públics de la demarcació de Girona, per posteriorment entregar-les a la Regió Sanitària amb la finalitat de poder estudiar possibles solucions.

El passat 19 de maig, Anna M. Guillén, vicepresidenta del Grup MIFAS i Josep Planiol, soci de l’entitat, van reunir-se amb el Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària de Girona, per expressar el seu malestar davant del greuge comparatiu que pateixen les persones amb mobilitat reduïda alhora de ser ateses en un Centre de Salut Públic de la demarcació de Girona. Aquestes es troben amb barreres físiques que no permeten una bona atenció o fins i tot no poden realitzar-se algunes proves. Alguns dels obstacles amb els que es troben són per exemple lliteres massa altes que no permeten fer una simple revisió, problemes a la consulta ginecològica, impossibilitat d’accedir a la màquina de radiografies, entre d’altres.

Fruit d’aquesta trobada va néixer la iniciativa d’elaborar aquesta enquesta que està penjada a la web de MIFAS i la pot omplir qualsevol persona que tingui una discapacitat física, orgànica i/o sensorial.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content